Παιδί , Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Paradox Museum Limassol: Ο Ιδανικός Προορισμός για Καλοκαιρινές Αποδράσεις

Το Paradox Museum Limassol, στη Μαρίνα Λεμεσού, εδώ και ένα χρόνο, ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στο μαγικό κόσμο των οπτικών ψευδαισθήσεων

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουλίου 2024

Αυτό το καλοκαίρι, ψάχνετε για μια διασκεδαστική δραστηριότητα για όλη την οικογένεια; Αναμφίβολα, η ζέστη μας κάνει να αναζητούμε όχι μόνο διασκεδαστικούς αλλά και δροσερούς εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης. Εάν η λίστα με τα "things to do" έχει εξαντληθεί, είναι καιρός να ανανεώσετε τις επιλογές σας. Ο must-see προορισμός στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Λεμεσού σας περιμένει!

Paradox3.jpg

Ανακαλύψτε το Paradox Museum Limassol

Το Paradox Museum Limassol, στη Μαρίνα Λεμεσού, εδώ και ένα χρόνο, ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στο μαγικό κόσμο των οπτικών ψευδαισθήσεων. Εδώ, μπορείτε να βυθιστείτε στο συναρπαστικό παιχνίδι της φαντασίας, της επιστήμης και της τέχνης, καθιστώντας το την ιδανικότερη επιλογή για μια οικογενειακή διασκεδαστική μέρα στη Λεμεσό. Δημιουργήστε μοναδικές και αξέχαστες αναμνήσεις με τους αγαπημένους σας.

Οπτικές Ψευδαισθήσεις και Διαδραστικά Εκθέματα

Σε μια καθημερινότητα όπου είμαστε συνεχώς «παγιδευμένοι» μπροστά από οθόνες, στο Paradox Museum Limassol εστιάζουμε σε εμπειρίες για όλες τις ηλικίες, όχι μόνο για παιδιά. Εδώ, ο επισκέπτης βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής μας. Γι’ αυτό έχουμε σχεδιάσει τα εκθέματά μας να είναι ενδιαφέροντα και διαδραστικά. Ψευδαισθήσεις, συναρπαστικά οπτικά τρικ και προκλήσεις συνθέτουν μια μέρα που δεν είναι μόνο διασκεδαστική αλλά και αξέχαστη!

Paradox7.jpeg

Διασκέδαση και Μάθηση Συνδυάζονται

Είτε είστε ενήλικας, έφηβος, γονιός, είτε παππούς και γιαγιά που συνοδεύουν τα εγγόνια τους, το Paradox Museum Limassol προσφέρεται για όλους. Υποστηρίζουμε το «Όσο Ζω Μαθαίνω» και παράλληλα διεγείρουμε την περιέργειά σας μέσω της εκπαίδευσης. Εδώ θα εκπλαγείτε με το πόσα μπορείτε να μάθετε ενώ παράλληλα διασκεδάζετε.

Paradox3.jpg

Ποιοτικός Οικογενειακός Χρόνος στο Κέντρο της Λεμεσού

Η Λεμεσός είναι πιθανότατα ο πιο δημοφιλής προορισμός στην Κύπρο τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες. Το Paradox Museum προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για τις οικογένειες να δεθούν ενώ εξερευνούν τα μυστήρια του σύμπαντός. Βρίσκεται στην κεντρική περιοχή της Μαρίνας Λεμεσού, καθιστώντας το εύκολο να το βρείτε και βολικό για άλλες δραστηριότητες μετά την επίσκεψή σας.

Ενθάρρυνση Κριτικής Σκέψης

Πιστεύουμε στην ανάπτυξη του μυαλού και στην ενθάρρυνση της κριτικής σκέψης. Τα εκθέματά μας προκαλούν τους επισκέπτες να αμφισβητήσουν αυτά που ξέρουν και θεωρούν ως δεδομένα, να εξερευνήσουν τα όρια της πραγματικότητας και να σκεφτούν έξω από τα καθιερωμένα. Είναι ένας φανταστικός τρόπος να διεγείρουμε την περιέργεια και να εμπνεύσουμε μια δια βίου αγάπη για τη μάθηση στα παιδιά.

Paradox10.jpeg

Πέρα από ένα Τυπικό Μουσείο

Σας αρέσουν τα θεματικά πάρτι γενεθλίων ή τα workshops; Τότε το Paradox Museum Limassol είναι για εσάς. Είτε πρόκειται για παιδικά πάρτι γενεθλίων, είτε για εκπαιδευτικά και διαδραστικά workshops, teambuilding activities ή εταιρικά πάρτι, πάντα υπάρχει κάτι συναρπαστικό στο μουσείο μας. Το μουσείο έχει λάβει και την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, και συγκαταλέγεται στους χώρους διεξαγωγής εκπαιδευτικών επισκέψεων. Τους καλοκαιρινούς μήνες, προσφέρεται για εκπαιδευτικές επισκέψεις summer schools.

Προσιτό, Διασκεδαστικό και Προσβάσιμο

Η μάθηση και η διασκέδαση δεν πρέπει να είναι προνόμιο. Γι’ αυτό στο Paradox Museum Limassol, προτεραιότητά μας είναι αυτά. Οι τιμές των εισιτηρίων μας είναι προσιτές όλο το χρόνο, με ειδικά πακέτα για οικογένειες. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε οικογένεια μπορεί να απολαύσει τη μαγεία Paradox Museum χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα.

Paradox2.jpg

Γιατί να Επισκεφτείτε το Paradox Museum Limassol;

Γιατί είναι ένας προορισμός όπου η περιέργεια ζωντανεύει, όπου η μάθηση είναι διασκεδαστική και όπου μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικές εμπειρίες με τα αγαπημένα σας άτομα.

Σχεδιάστε την Επίσκεψή σας Σήμερα!

Μέχρι τις 21 Ιουλίου, επωφεληθείτε της καλοκαιρινής προσφοράς για 1+1, με την αγορά online εισιτηρίων.* Ελάτε μαζί μας σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι και ας κάνουμε τη μάθηση διασκέδαση! Σχεδιάστε την επίσκεψή σας στο Paradox Museum Limassol σήμερα και ξεκινήστε μια εξαιρετική οικογενειακή περιπέτεια που θα σας κάνει να σκεφτείτε ξανά όλα όσα ξέρατε! Σας περιμένουμε

Paradox9.jpeg

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

  • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές.
  • Εξαιρείται το οικογενειακό πακέτο.
  • Ισχύει για online κρατήσεις μέχρι 14/07 για επισκέψεις μέχρι 21/07/2024
  • Ισχύει μόνο για online κρατήσεις.
  • *Σε περίπτωση δύο εισιτηρίων με διαφορετικές τιμές, θα χρεωθεί το εισιτήριο με την υψηλότερη τιμή.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Paradox Museum Limassol και προκρατήστε το εισιτήριό σας τώρα!
Επισκεφθείτε μας, ζήστε την εμπειρία και αφήστε μας να σας εμπνεύσουμε!

Paradox Museum Limassol
Limassol Marina, Trakasol Cultural Center
Website: https://www.paradoxmuseumlimassol.com/
Facebook: Paradox Museum Limassol
Instagram: limassol.paraxomuseum
Tik Tok: paradoxmuseumlimassol

Paradox8.JPG

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close